GOD JUL

Til alle mine nye og faste lesere.. Ønsker dere en riktig god jul. Kos dere og nyt alt det julen bringer med seg av mat, familie, aktiviteter og annet kos. Her er noen bilder fra min julekveld. Fikk masse fint – er sååå fornøyd!

Pinnekjøtt, svineribbe med sprø svor og masse deilig tilbehør. Perfekt!

Multekrem og risboller er min favoritt! Deilig!!!

Jeg nyter risboller (laget av sprø puffet ris og kokosfett ++)

For meg er julen tiden for venner, familie, aktiviteter og masse kos. Jeg kommer derfor ikke til å prioritere bloggen fremfor hyggelige sammenkomster med venner eller lignende. Jeg kommer med en oppdatering fra 2010 i løpet av noen dager, og også noen tanker rundt 2011 – kanskje noen nyttårsforsetter?

I mellomtiden – kos dere!

105 tanker om “GOD JUL

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.