Matpakka

Onsdagen denne uken lagde jeg matpakke til både meg og mor. Det ble en fin juleglede nå i julestresset!

Formen ble delt på to. Denne inneholder kjøttdeigblanding, purre, eggeblanding (egg og rømme), og hvitost på toppen. Smakte veldig godt! Til dette ble det forskjellige grønnsaker (agurk, tomat, paprika og mais). Hadde også nøtter som mellommåltid.

97 tanker om “Matpakka

  1. Heisan Ann Kristin!

    Vil berre ynskje deg ei god jul. No er vi også komne til Nordfjord. Skal feire heime hos Audun i svelgen og deretter her på sandane. Gleder meg til vidare samarbeid med deg. Kanskje vi kan treffes ein anna gong vi er på heimtraktene. Blir litt hektisk no sidan vi drar til sør afrika tysdag. :)Kose deg i jula Ann Kristin!!!

    Klemmer frå meg

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.