Egg på bacon

I går vart jeg veldig sulten før jeg fikk spist mitt andre måltid, og når man har en rumlende mage på kjøkkenet gjelder det at ting skjer fort! Jeg tok det jeg hadde i kjøleskapet og vips hadde vi et lite måltid før vi hadde rukket å kaste oss over noen usunne fristelser.

Dette brukte jeg til to personer:

  • 1 pk. Smårettbacon fra Gilde
  • Smør til steking
  • 1/2 løk
  • 3 Egg
  • Rømme
  • Parmasan

Smelt smøret og stek bacon og løk litt, Ha eggene over og vent til de er ferdigstekt. Serveres med rømme og parmesandryss!

Vurdering: Her mangler det noe viktig – grønnsakene! Hadde passet fint med ruccola og noe søte tomater.

<a href=»http://www.bloglovin.com/blog/2021420/blisunn?claim=wxhwaxa5gvb»>Follow my blog with bloglovin</a>

148 tanker om “Egg på bacon

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.