Planlegger en HARD treningsuke

Denne uken har kroppen samlet overskudd og treningen har vært preget av at jeg har «lyttet til kroppen» og trent etter lyst og energinivå. Uken som kommer skal opp flere hakk – nå skal jeg presse kroppen litt og kjenne på den deilige følelsen av å være sliten etter masse trening med god kvalitet. Kostholdet er også på plass til det «normale» etter en periode med testing for blodsukkermålinger. Les mer om blodsukker og blodsukkermålinger.

Været er ikke helt på min side – men med gode klær og fantasi til innetrening skal jeg trosse dette hinderet.

Kraftig regn – Regn – Sludd – Delvis skyet – Sludd – Snø – Snø

Planer for treningsuke 3 – 2011:

 • En langtur på 3 – 4 timer. Helst på langrenn, her må jeg se forholdene litt ann.
 • En langtur på 2 timer, helst på langrenn.
 • 2 – 3 gode styrkeøkter.
 • 3 intervalløkter, av dette skal minst en av de være spurt i bakke.

Jeg ser på treningsuke 41 som inspirasjon – håper denne også kan bli til inspirasjon til senere.

Jeg er klar – jeg gleder meg (til søndag..)!! 😀

151 tanker om “Planlegger en HARD treningsuke

 1. Dette virker som en herlig treningsuke, tenk å deilig det blir å ligge på sofaen på søndag å være godt fornøyd med seg selv:-) jeg har dessverre eksamen til mandag om 1 uke, så her blir det mye lesing og stillesitting. Uff, liker det ikke men sånn er det til tider.

  Men har et spørsmål. Begynt å lese litt og LCHF. Kan ikke du snart fortelle litt hvordan du føler dette går og hvordan kroppen din føles etter du startet med dette? Jeg lurer også på hvor mye karbohydrater det kan være i en vare for at det er grei å spise den? Er det maks 4g?

  Han en kjempe fin dag også ønsker jeg deg lykke til med treningsuken 🙂

  • Hei Thea. Takk for det – håper treningsuken blir gjennomført etter planen, alltid deilig når man klarer det man planlegger. Skjønner at eksamen må prioriteres, sånn er det innimellom, også for meg om 3 uker.. Jeg kan ta en oppsummering på dette til neste uke. Har følt meg litt «utenfor» i det siste pga. alle de forskjellige frokostene som jeg testet ut, så da har ikke kostholdet vært optimalt. Jeg har heller ikke et strikt LCHF kosthold. Jeg har en god del mer karbohydrater i kostholdet enn hva som kommer under denne betegnelsen. Kommer tilbake til dette i innlegget neste uke da. Ha en fin uke du også, og lykke til med lesingen!!

 2. Tøff plan – kult! Hvordan kombinerer du øktene ila uken? Blir det bare en hviledag?

  Tar meg av og til i å tenke at hvis jeg bare hadde vært flinkere til å trene før jeg fikk barn så hadde alt vært lettere, men ser jo at du har eksamen snart, og husker hvordan jeg selv hadde det på innspurten av hovedfagsoppgaven min på universitetet. Så jeg skal slutte å bruke barna som unnskyldning – man har alltid noe som kan ta bort fokus fra treningen:-)

  Gleder meg til å lese om LCHF neste uke – har akkurat begynt å tite på dette selv, og kjenner etter en uke at jeg ikke klarer å kutte karbo helt.

  Lykke til med en hard uke!!

  -Siv

 3. Hei!
  Har et spørsmål som jeg håper du kan svare meg på.
  Jeg er 19 år, veier 57 og er 174 cm høy. Jeg trener 3-5 ganger i uken, kommer ann på skole og jobb. Jeg spiser hver 3-4 time og jeg har det jeg tenker et vanlig kosthold. Jeg er en tynn jente men sliter veldig med oppblåst mage. Dette har jeg gjort over lang tid! Når jeg kler av meg på foreksempel sommeren må jeg holde magen inn for at den ikke skal bule ut og se ut som jeg er litt gravid. (Den står ikke VELDIG ut, men litt for mye) Når jeg da holder inn magen blir magen helt flat og jeg vet selv at jeg er en tynn jente så jeg tror ikke det har noe med fett å gjøre?
  Har lest en del på forum og der er det flere som har skrevet at tabletten «miniform» skal fungere.
  Her er det jeg spiser:
  Frokost: Enten Youghert (0,1%)/ 3 ss cottage chee med kanel/ havregrøt med vann eller knekkebrød med makrell i tomat, skinke eller leverpostei

  Lunsj: Enten 2 knekkebrød med kalkunskine eller 3 ss cottage chees
  Middag: For det meste kylling i forskjellig varienter eller svinefilet. Noen ganger karbonadekjøttdeig.

  Kveldsmat blir som regel som frokosten.
  Mellom måltidene spiser jeg mandler og frukt.

  Håper virkelig på svar da dette har vært en plage lenge. Har forresten ingen planer med å gå på toalette 🙂

 4. Okei, takk for svar:) jeg tror jeg skal prøve å gå til en lege og kanskje du har rett med det at det er noe jeg spiser jeg ikke tåler.
  Men kan en grunn være at jeg spiser for lite? Tenker at lunsjen min kanskje kunne vært litt større, men jeg studerer så litt usikker på hva jeg skal ta med meg av mat. Er så enkelt å bare ta med knekkebrød!

 5. Tilbaketråkk: Treningsuke 3 – en hard uke. | Blisunn

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.