Hamburger

Hvem har sagt at hamburger ikke er sunt? I denne burgeren er det helse i hver bit, og du vil elske alle de nydelige smakene. Denne anbefales på det sterkeste. Faktisk så god at det har vært min middag tre dager i forrige uke. Jeg tørr påstå at dette er den sunneste hamburgeren du kan spise! 😉 

"SøtPotetbrød"

Bruk den tykkeste (største diameteren) søtpoteten du finner. Skjær ca. 1 cm. tykke skiver og stek de på en stekepanne i ekte meierismør eller kokosolje (uten smak). Krydre med salt, pepper og paprikakrydder. Kjenn med en gaffel at den er ferdig.

Karbonader

Dersom du ikke har karbonader av god kvalitet tilgjengelig i butikken, går det raskt å lage karbonader selv av kjøttfarse, potetmel eller egg og krydder. Jeg brukte Grove hjortekarbonader fra Fjordameny i Sandane (lokal produsert mat!). 

Salat

Bruk den salaten du liker best. Rivierasalat blanding fra Bama. Fargerik og nydelig!

Stekt sopp

Del soppen i skiver og stek den i meierismør eller kokosolje til den blir gyllen i fargen.

Tomat

Del tomater i to, eller bruk små cherrytomater. Stek de i ekte meierismør eller kokosolje, strø over litt salt og parmesan til servering. 

Lag-på-lag

Start med et stykke "søtpotetbrød", deretter salat, karbonade, stekt sopp og på toppen igjen et stykke "søtpotetbrød". Serveres med stekt tomat. 

200 tanker om “Hamburger

  1. Tilbaketråkk: Bli sunn året 2011 | Blisunn

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.