iHerb.com

Silje og Anette inspirerte meg til å prøve ut denne nettbutikken – iHerb.com I etterkant har jeg fått flere spørsmål om hvor jeg kjøper ulike produkter og hvordan denne nettbutikken fungerer. Her vil jeg gi dere en liten oversikt, samt mine erfaringer. 

iHerb er en nettbutikk fra USA. Den har et stor utvalg innenfor superfood, rawfood, kosttilskudd, te, hudprodukt, hårprodukter og mye mer. Jeg har selv fått tre pakker i posten fra iHerb, og ikke hatt noe problemer.

Mine tips:

 • Unngå toll: Er pakkens verdi på under 200 NOK ($30) skal den ikke fortolles. (Frakt telles ikke med – bare verdien av varene)
 • Frakt: Er pakken under 1360 g. (3 lbs) kan pakken sendesmed International Airmail, og forventet levering er innen 2 uker etter bestilling. Dette er den billigste frakten. ($4 = 24 NOK) Negativt med dette er at pakken ikke kan spores.
 • Stor bestilling? Bestill i flere omganger, så får du flere pakker på den billigste frakten og du unngår toll og lengre ventetid. (Du kan betale tre frakter med International airmail før du kommer opp i kostnaden av en pakke med DHL- international)

Dersom du ønsker å bestille fra iHerb.com kan du spare 5 dollar på første bestilling ved å nytte deg av koden VUD785

Min første pakke fra iHerb: Carob pulver, palm sugar, stevia powder, lucuma og stevia vanilla dråper.

Kommer med en oversikt over de ulike produktene veldig snart – også noen tips til hvordan du kan lage hjemmelaget sunn sjokolade. 

217 tanker om “iHerb.com

 1. Hva syntes du om kvaliteten på varene du har fått fra Iherb? Et annet spm jeg tenkte stille deg er hva vil du anbefale av ris eller potet? Eventuelt type ris, fullkorn!?

  • Jeg er veldig fornøyd med kvaliteten på varene jeg har fått fra iHerb. Nå har jeg riktig nok ikke så mye å sammenligne det med siden det er ganske «nye» produkter for meg – altså jeg har ikke kjøpt de noen annen plass fra tidligere. Men flere bloggere bruker iHerb flittig, jeg tar også dette som et tegn på at iHerb har god kvalitet på varene. Her kan det selvsagt variere. Selv bruker jeg potet mest, men også hvit ris er sett på som en god kilde til stivelse (karbohydrater) i følge Perfect health diet. Har foreløpig ikke noe god begrunnelse på dette, men jeg jobber med saken. Skal begrunne alle mine påstander, men dette tar da litt tid å få ned på «papiret». Beklager litt dårlig svar på dette, håper du følger med videre så kommer det bedre svar etter hvert 🙂

 2. Takk for raskt svar!! 🙂

  Jeg syntes kostholdet du «promoterer» virker fornuftig i forhold til å leve sunt og aktivt. Jeg har nå forsøkt meg en god stund på LCHF kosthold som i og for seg har fungert bra i forhold til at jeg har slitt med mye magetrøbbel, men jeg tror ikke jeg oppnår nok energi til å trene slik jeg vil med et karboinntak på 10-20 gram om dagen.

  Ble litt nyskjerrig på dette Perfect Health greiene, men er ikke så glad i å lese engelsk fagstoff/termer, så veldig fint om du legger ut en redegjøring på norsk! 🙂

 3. Tilbaketråkk: Ingredienser til SUNN sjokolade | Blisunn

 4. Tilbaketråkk: Bloggliste | Blisunn

 5. Hei

  Ser at det er mange som bestiller kosttilskudd fra iherb, har selv også bestilt fra denne siden, men jeg er skeptisk. Hvordan vet man at kosttilskuddene inneholder det som står på ingredienslisten og ikke noe annet skummelt?
  Såg ett tv program hvor de hadde analysert ( ikke iherb) urter og kosttilskudd som selges over nett, det var ikke samsvar med det reelle innholdet i kosttilskuddet og hva nettsidene reklamerte med.
  Vet du om det er trygt å bestille kosttilskudd fra iherb?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.