Laks med wok

Er det noe vi ikke spiser nok av, er det nok laks, og da gjerne villaks i stedet for oppdrett. Dette er riktig nok ikke det, siden det ikke er alle steder man får tak i villlaks, men jeg vil anbefale alle som har muligheten til det å kjøpe den ville varianten. Her får du inspirasjon til en rask og sunn middag med laks, grønnsaker og ris. 

Ingrediensene: Ris (velg "boil in bag" dersom du har liten tid), rømme, smør, grønnsaker og laks. 

Laksen: Legg laksestykkene i en ildfast form med salt, pepper og rømme over. Dersom du ønsker en mer spennende smak kan du tilsette hvitløk, persille og litt sitron også. Stek de i ovnen på 200ºC i ca 20 min. 

Grønnsaker: Kutt grønnsakene i strimler, skiver, buketter eller lignende og stek de i en stor panne eller wok sammen med et godt smørstykke.

Ris: Kok risen etter anvisningen på pakken. 

Velbekomme 🙂

2 tanker om “Laks med wok

  1. Tilbaketråkk: Regionavisa | Blisunn

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.