Regionavisa

I gårsdagens regionavis var det et stykke om meg og bloggen min.. Veldig gøy å få litt oppmerksomhet, og også se at det kommer nye lesere – dere er hjertelig velkomne! 

Du kan også finne regionavisa i PDF format.

Det nevnes flere oppskrifter i teksten, her er direktelinker til de. Du kan selvsagt også bla deg gjennom bloggen for å finne disse oppskriftene, og mange mange flere! Kanskje du finner litt inspirasjon til å leve litt sunnere?

Hamburger (lager faktisk denne på bildet – ANBEFALER!)

Rask laksemiddag

Sunnere lørdagssnop

Salte mandler

Sjokoladetrekte aprikoser 

Faktisk kan jeg skrive anbefaler bak alle disse oppskriftene, for dette noen av mine favoritter!

54 tanker om “Regionavisa

  1. Så utrolig fint å se at det blir litt mediafokus på «denne typen» blogger. Folk trenger å lese mer om sunn matglede (og treningsglede da^^) og mindre om hvordan de nyeste accesoriene fra H&M kan kombineres -.-
    Er innom bloggen din stort sett hver dag, jeg. Fortsett sånn:)

  2. Så artig!:o) Den avisa har vi fått, men la ikke merke til at du var der…skal finne den frem med en gang og lese artikkelen! Dette begynner virkelig å ta seg opp Ann Kristin. Du er flink, stå på!!:o)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.