Sjokoladekuler

Endelig er fredda'n her, og jeg har satt meg godt til rette i soffakroken. Har vært alene hjemme i snart en uke nå, så det begynner å bli litt ensomt. Da gjelder det å kose seg litt ekstra innimellom. I dag har jeg laget sjokoladekuler inspirert av Anita. Oppskriften finner dere under. 

Frukt (appelsin og kiwi) med hakket økologisk mørk sjokolade (87% kakao).

Sjokoladekuler. Fin fredag med lys og noen uleste blader (VOF og Birkebeiner'n)

Oppskrift verdens beste sjokoladekuler:

1,5 dl mandler

1,5 dl dadler

5 ss myk kokosolje (ikke smeltet)

4 store ss rått kakaopulver

1 ts vaniljepulver

litt salt

Mal mandlene. Kjør dadler sammen med kokosoljen til en myk masse i kjøkkenmaskin eller lignende. Bland sammen alle ingrediensene. Form til kuler og sett de kjølig. Jeg har pyntet med kakaopulver. Nydelige!! 🙂

219 tanker om “Sjokoladekuler

  1. Tilbaketråkk: Sjokoladekuler | Blisunn

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.