Birkebeinerrennet: Dette har jeg i sekken

BARE 1 DAG IGJEN TIL STARTSKUDDET GÅR!!!

I dag har jeg pakket sekken med det jeg trenger å ha med meg over fjellet. Jeg fyller sekken mye heller opp med litt mer mat og klær enn med sand, så har jeg dersom jeg skulle gå skikkelig tom, eller se andre få problemer. Sekken må veie 3,5 kg både ved start og mål. 

1:Ekstra klær. Jeg har med vindjakke, ulltrøye, hansker, en tykk og en tynn buff og en lue.

2:Skismørning og kork. (Tilfeldige vokser i lommen på bildet)

3:I tilfelle, compeed, sportstape, papir og varmeposer.

1:Camelback med vann.

2:Energiblanding: Tørkede aprikoser, rosiner og nøtter.

3:Energibar, laget ut i fra denne oppskriften, men med litt forandringer. 

4:Matpakke med boghvetepannekaker, smør og brunost.

Har fått sponset skisko fra verdens beste mamma. Og solbriller – det skal jo bli SOL!!! 

Jeg er klar. 

 

166 tanker om “Birkebeinerrennet: Dette har jeg i sekken

 1. Så flink du er! Jeg lurer på hvordan sekk du bruker? Skal selv gå birken, men er usikker på hvordan sekk jeg skal bruke og hvor mange liter sekken bør romme. Har du noen formeninger om dette? 🙂 Hadde vært flott!

  • Min sekk er en Osprey switch 26 liter (Fant et tilfeldig bilde på nett). Denne er nok egentlig litt for stor, men jeg kjøper meg ikke noe ny sekk bare for å bruke den til birken. Jeg har gått noen turer med den og det fungerer fint! Det er også denne sekken jeg bruker på dagsturer når vi går på fjellet om vinteren, så den rommer en god del. Jeg mener et godt magebelte er alfa-omega. Jeg kan ikke ha så mye vekt på skuldrene pga en vond nakke, så dett er kjempe viktig for meg!! Jeg har tatt av alle unødvendige stropper og lommer på denne nå til helgen, så når jeg «snurper» den godt sammen er den liten nok for meg 🙂 Håper du fikk noen tips. Og lykke til! Hvilken gruppe starter du i?

 2. Masse lykke til i morgen Ann Kristin! Det kommer til å gå superbra så godt som du har forberedt deg! Og så for en god bonus med sol i tillegg! Kos deg så godt det lar seg gjøre! Blir gøy å høre hvordan det har gått! Stor klem

 3. Takk for gode tips! 🙂
  Har etteranmeldt meg, så starter i pulje 23. Ganske langt bak, men får håpe på det beste. Har aldri gått birken før, så dette kommer til å bli spennende 🙂
  Synes nettsiden din er kjempe inspirerende, du er flink! 🙂
  Hvordan pulje starter du i?
  Lykke til:)

 4. Håper rennet har gått nydelig i dag, Ann Kristin! 🙂 Det har jo vært helt fantastisk vær!!! Spent på å høre hvordan det gikk! 🙂

 5. utrolig bra blogg du har! fast leser her:) liker spesilet godt innlegene du skriver om kosthold, matpakke(bruker det som tips og inspirasjon), og middager. Fortsett godt arbeid! 😀

 6. Tilbaketråkk: Birkebeinerrennet 2012 | Blisunn

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.