En raw food lunsj?

I hvertfall det nærmeste jeg har vært raw food. Og neida, jeg har ikke tenkt å konvertere til vegetarianer eller noe lignende, men det er spennende å teste ut nye måter å tilberede og spise mat på. Her var det mange nydelige smaker!!

Salatblader med hjemmelaget guacamole og revet ost.

Jeg hadde mye avokado tilgjengelig, og slik fikk jeg en idè om å lage guacamole. 

Hjemmelaget guacamole

  • Avokado (jeg brukte 1/2)
  • Litt chili (bare tuppen)
  • Litt hvitløk (1/4 av en kinesisk hvitløk)
  • En bukett fersk persille
  • Litt parmesanost
  • Olivenolje

Mikset alt sammen med en stavmikser. Lukter og smaker nydelig! Jeg hadde guacamole på litt friske salatblader sammen med revet ost. Mmm 🙂

Rødbeter

I ca 1 mnd har jeg hatt en pose med ferske, økologiske rødbeter liggende. Jeg hadde aldri smakt rødbeter før, så skepsisen var absolutt tilstede. I dag tok jeg motet til meg og fikk skrellet en rødbet og smakt på denne fantastisk nydelige rødfargen! Det smakte igrunnen ikke så mye, hva vet jeg, kanskje det var fordi det var gamle eller av dårlig kvalitet. Men med litt gjemmelaget guacamole ble det veldig godt, både crispy og smakfullt! 🙂

Cashewdip

  • 1 ss seter rømme 
  • 1 ss cashewnøtt smør

Bland sammen og NYT! Jeg hadde gulrøtter som jeg "dippet" i cashewnøttdippen. 

Kommentar: Masse nydelige smaker, og veldig gøy å prøve ut å lage mat på en ny måte. Jeg kommer til å bruke alt dette i senere anledninger – kanskje som tapasretter – men ikke som lunsj. Jeg ble ikke spesielt mett av dette, og savner litt mer mat. Trenger mer energi og mer proteiner og fett, gjerne fra kjøtt, fisk eller egg. 

3 tanker om “En raw food lunsj?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.