255 tanker om “Før trening

  1. Ser godt ut:)

    Ofte lurer jeg på om jeg skal spise før eller etter trening. Har du noen tanker om det? Her er det jo mange fordeler og ulemper. Ofte er det jo snakk om hva man skal gjøre etter jobb. En ting jeg ofte tenke på er at både trening og store måltid rett før leggetid kan ha negativ påvirkning på søvn kvalitet.

    • Veldig godt:) Jeg spiser heller før, fordi jeg ikke kan fordra å være sulten eller «gå tom» under trening. Jeg får mer utbytte av treningen om jeg har nok energi. Så blir det heller et mindre måltid etterpå – men alltid noe, litt alt etter hvilken trening jeg har hatt, men en YT fungerer ofte veldig bra. Prøver å unngå for store måltider før trening, og også før leggetid.

  2. Hei! Første gang jeg er innom bloggen, men liker den svært godt!:) Lurer på hvor man får kjøpt tyrkisk yoghurt? Er dette bedre en annen yoghurt, evt. hvorfor?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.