Kjetil tar over

Hjemme alene

 

Da er fruen reist til Oslo og jeg blir nødt til å lage min egen mat. Jeg kan tenke meg at det er mange der ute som tror at jeg ikke klarer å lage mat selv siden Ann Kristin lager så mye godt. Men nå skal jeg bevise for verden at her er det ikke bare en kokk i huset J Så nå er Ann Kristin borte helt til søndag så da har jeg kapret bloggen hennes J 


Det første det startet med var tirsdagens middag. Det ble løvbiff med stekte poteter, salat, rømme og litt ketsjup. Jeg lagde så mye at det ble litt igjen til kvelden. Det blir ikke så mye næringsinnhold i blogginnleggene denne uken, men fine bilder og engasjement skal det ikke mangle på. På kvelden lagde jeg meg en røre av egg og fløte som skal brukes til pannekaker i noen dager fremover. Bilde kommer i morgen. Ja det er alt jeg har å skrive om så langt. Det er bare å følge med utover i uken så kommer det mange gode forslag til gode middagsretter som er enkle og gode. 


102 tanker om “Kjetil tar over

  1. Det såg godt ut :). Jammen lenge siden jeg har spist løv biff. Tror jeg har noen liggende i frysen, så det blir nok middag i dag.

  2. Tilbaketråkk: På treningsveilederkurs | Blisunn

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.