Min påske

Jeg skal ikke lyve.. Forrige søndag ble påsken min ødelagt på en fotballkamp. En hoven ankel, krykker, kommandering, lite aktivitet, mye sjokolade, (både hjemmelaget og annen), litt lesing, sol, og svært mye frustrasjon har vært min påske. I går avsluttet vi påsken med stil: 1 liter is ble fortært til en film rett før leggetid. 

Jaja.. "Gjort er gjort og spist er spist"

Slappfisk i sola.

Alt er svært tungvindt når man går på krykker, prøvde å ta med meg en kopp te fra kjøkken til kontor en av dagene i påsken: halve innholdet i koppen lå på gulvet før jeg var kommet frem til kontoret, resten fikk jeg slurpet i meg. Er blitt kreativ i frakt metoder også etter hvert. Flaske i BH'en, papirer i munnviken, vekske under armen, stappfulle lommer og mer har gjort nytten for seg. Blogging er også litt mer styr, men skal komme innom med sunne tips iblant! Nå er det strakt en ny tur til legen! Ønsker dere en fin uke!! 🙂

57 tanker om “Min påske

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.