Nydelig påske frokost

Påskefrokost er nok mest forbundet med kokte egg og gule ting, men her ble det litt utradisjonell påskefrokost, ene delen er gul riktignok! En nydelig variant av en tidligere frokost. Nå er jordbærene hentet fram – de minner med om sommeren som snart er her!!

Tyrkisk vaniljeyoghurt:

  • Eggeplommer
  • Sukrin
  • Vaniljepulver
  • Tyrkisk yoghurt

Pisk eggeplommene med sukrin og vanilje til de blir lysegule og luftige. Bland sammen med tyrkisk yoghurt. 

Jordbærmasse

  • Masse frosne jordbær
  • Banan
  • Fløte 
  • Lettmelk

Bland alt  i en blender og miks til du har en tykk masse. 

Server tyrkisk vaniljeyoghurt med jordbærmassen og hakkede hasselnøtter. NYDELIG 🙂

13 tanker om “Nydelig påske frokost

    • Det er fult mulig at biotilgjengeligheten øker ved varmebehandling, jeg har selv ikke lest hele studien. Men jeg mener da det er bedre å få i eg «noen» av næringsstoffene fra eggene via min smoothie, enn å kutte ut eggene i smoothien. Da vil etter mitt syn, ikke smoothien være like mettende, næringsrik og et mindre fullverdig måltid. Jeg spiser også kokte, stekte, egg i omelett slik at jeg får i meg egg som er varmebehandlet også! Med andre ord: mye egg! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.