Dagens kvelds, eller dagens synd?

Jeg vet at det bare er torsdag, men det har vært en sånn lang dag hvor jeg virkelig ikke ser enden på alt det jeg foretar meg. Mannen er bortreist, TVen går ikke på (like greit forsåvidt!!) og jeg blir sittende her i sene kveldstimer å skrive på bacheloroppgaven.. Da må det til med noe oppmuntrende. Så jeg tar en "ikke gjør som jeg gjør, lytt til hva jeg sier" variant og hiver innpå med litt kos. Ikke så ille dette da, eller..? Jeg håper bare at jeg får sove når jeg legger hodet på puten om noen timer.. GI MEG MOTIVASJON TIL Å SKRIVE!!! 🙂

Deilig varm te, mangobiter, mandler og litt mørk sjokolade.. Mmm 😉

163 tanker om “Dagens kvelds, eller dagens synd?

  1. Dette skal du jo ikke ha dårlig samvittighet for. Ser ingen grunn til at dette er kveldens synd? Prøver du å gi normale folk dårlig samvittigihet eller. hehe
    Lykke til med skriving 🙂

    • Hehe, neida, har ikke dårlig samvittighet – selv om det ble et par knupper mer enn på bilde – klarte ikke stoppe.. Så jeg er nok ganske så «normal» jeg også.. tror jeg? hehe:) Takk for lykke ønskninger, nå skal jeg vaske hus i stedet, rart hvor veldig gøy det blir når man egentlig bør gjøre andre ting!:)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.