Èn matpakke, 6 bokser

Det bare balet på seg når jeg skulle lage matpakke til i dag. Klokken var passert leggetid (22:30) for lenge siden og øya gikk vist i kryss. Jeg endte opp med en matpakke av 6 bokser.. Jeg har altså tatt matpakken til et nytt nivå (et nivå jeg forøvrig ikke ønsker å ligge på)

Dette skal altså settes sammen til en riktig god salat, bestående av: Isbergsalat, skinke, avokado, rømme, revet hvitost, mango, tomat, paprika, agurk og vårløk. NAM! 🙂

60 tanker om “Èn matpakke, 6 bokser

    • Hehe, det begynte med at jeg ville ha tomater og osten i bokser for seg selv, fordi jeg synes dette ikke er så godt å blande sammen dagen før. Så fant jeg ut at mangoen skulle i en egen boks slik at jeg kunne spise den som en dessert dersom jeg ikke ville ha den i salaten, så ble det en boks med rømme, en med salat, skinke og avokado og en med paprika, agurk og vårløk (de to siste kunne jeg fint slått sammen..) Haha, så rett og slett: det ene førte til det andre og plutselig hadde jeg 6 bokser 🙂

  1. Oj, for en flott matpakke. Her kan du jo spise akkurat det du vil. Jeg har hatt med meg en boks med mango på kino en gang. Og min familie er jo vant til at jeg gjør sånne ting men den personen som satt ved min side kikket mer på » godteriet» mitt enn på filmen .-)

    • Salaten ble nydelig 🙂 Hehe, man må tåle noen rare blikk i blant, for dessverre er det blitt mer vanlig/ akseptert å spise noe usunt (godteri) enn sunt. Kjempeflott at du tar opp «kampen» mot dette, jeg tar noen tak/ kamper innimellom jeg også, og får tilbake mange rare blikk. Jeg innbiller meg at de egentlig er misunnelige for mine valg, hva som egentlig stemmer trenger jeg ikke vite.. 🙂

  2. heihei! kanskje dette ikke er så veldig relevant, men må bare spørre:) jeg er veldig glad i fløte og jordbær med sukker. det er bare det at hver gang jeg spiser dette så blir det alltid til at jeg spiser så veldig masse fløte! jeg blander fløte med maaaasse sukker og skummer det litt, det er forferdelig godt. og så lurer jeg på; er fløte veldig usunnt? vanligvis spiser jeg et karbohydrat fyllt kosthold og nyter alt jeg liker å spise:) men er så glad i fløte!

  3. Wonderful story, reckoned we could combine a couple of unrelated information, nonetheless seriously worth taking a search, whoa did 1 learn about Mid East has got more problerms at the same time.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.