Laks på menyen

I dag stod det laks på menyen. Enkel, god og kjempe sunn middag!! Jeg lar bildene tale for seg selv..

Agurksalat, raspet gulrøtter, hvit ris, laksefilet og seterrømme, NYDELIG!! 🙂 

6 tanker om “Laks på menyen

  1. Eg var så heldig å få ein invitasjon og middagen var kjempegod.
    Tusen takk.
    Du er en dyktig kokk jenta mi 🙂

  2. Jeg ser du spiser hvit ris. Er det en grunn til at du ikke velger fullkornsris? Er det pga smak eller noe annet?

    • I følge «Perfect health diet» er hvit ris en sikker stivelseskilde (karbohydrat kilde), kan ikke svare 100 % på spørsmålet om hvorfor, men det har med fiber, og noen stoffer (lektiner, fytater tror jeg) som sitter i den ytterste delen av risen – som altså fortsatt er med i fullkornsrisen. Jeg spiser det ikke så ofte, men synes det er godt med variasjon fra poteten. Jeg har jobbet i 1/2 år snart med en begrunnelse for mine valg innen matverden, dette skal komme, så den som venter får mer svar:)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.