Pausetrim

Jeg har alltid sett det føre meg at jeg skulle ha en aktiv arbeidsplass. At jeg skulle være i aktivitet nesten hele dagen, og aldri "bure meg inne" på et kontor. Det var nettopp derfor jeg valgte fag innen for helse (OG på grunn av en stor interesse for nettopp dette!). Nå er jeg utdannet ernæringsfysiolog, og er jublende glad for dette!! Men jeg ser også at jeg ikke klarer å ha en like aktiv hverdag som jeg hadde ønsket meg. Det krever nemlig maaaange timer på baken, for å utføre jobben min. Nå er jeg ikke kommet skikkelig igang ennå, men jeg ser jo tendensene til at dette blir en kontorjobb.. I den anledning har jeg innført…

pausetrim!

Hver dag, så langt det lar seg gjøre, minimum 15 – 20 min før eller etter lunsj; legger jeg i fra meg alt jeg har og går meg en tur, kjenne frisk luft og bevegelse i kroppen. Dette skjer uansett vær og vind, og jeg skal ha svært dårlig tid for at jeg dropper disse verdifulle minuttene. Det er ikke snakk om trening – men bevegelse! Det er deilig å strekke seg, hoppe litt, kjenne frisk luft og få ny energi 🙂 

54 tanker om “Pausetrim

    • Ja, det er veldig deilig:) Mer effektiv til jobbing etterpå også!! Ja, dette er bare hverdagsaktivitet som kommer i tillegg til treningen min. Dersom jeg vet at jeg ikke får tid til treningen øker jeg tempo og intensitet slik at jeg blir skikkelig andpusten og føler jeg får brukt meg mer..

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.