NYE SIDER

Selv om det ikke ser ut som om jeg har vært så aktiv i det siste, har jeg jobbet mye med bloggen. Nå har jeg redigert siden OM MEG, samt kommet med en ny side som heter TJENESTER. Her finner dere mer og nyere informasjon om meg og hva jeg kan gjøre for deg. Siden "Tjenester" kommer til å bli liggende øverst på menylinjen etterhvert (når jeg får i orden alt dette tekniske rundt det..) 

Jeg vil også benytte anledningen til å si tusen takk for mange hyggelige kommentarer og henvendelser i det siste. Jeg har ikke rukket å svare alle, beklager det.. Håper jeg finner inspirasjon og motivasjon til å oppdatere litt jevnligere fremover, alt går jo i bølgedaler, også dette med bloggingen.. 🙂 

Noen bilder som beskriver min pinsehelg.. 

Laget hjemmelaget iskrem med vaniljesmak og sjokoladebiter, inspirert av Fotballfruens oppskrift. Den ble kjempegod på smak – men ikke like kremete i konsistens som den kjøpte, må prøve flere ganger!!

Laget hjemmelaget bounty av Cecilies oppskrift. NYDELIG! (De forsvant på svært kort tid!!)

Feiret samboerens bursdag. Marsipankaken er laget av meg og er ikke en sunn variant. Dere ser nok på resutlatet at det ikke er så ofte jeg baker kake (HUFF, SÅ FLAUT!) Vi koste oss også med nøtter, chips, jordbær, hjemmelaget bounty og godt å drikke 🙂

Jeg har selvsagt spist favorittfrokosten min: Bringebærsmoothie. Også har jeg begynt å lese en bok som har ligget å ventet en stund. Kjernesunn Familie. Til nå synes jeg følgende: Mye bra, noe jeg ikke er enig i, super inspirasjon!

Har også vært ute i forfriskende regnvær! Både intervalløkt, rolig jobbetur og lengre gåtur har det blitt iløpet av helgen.

60 tanker om “NYE SIDER

  1. Jeg må bare skryte litt til av deg! Så flott, Ann Kristin! Flott opplegg på tjenester-siden, og det med å kombinere trening- og kostveiledning er bra! Det kommer nok flere nettveildere med noenlunde likt kostholdsfokus som deg etterhvert, så det at du har så grundig utdanning og er tidlig ute er positivt! Jeg ønsker deg masse, masse lykke til! Krysser fingre for deg! Klem 🙂

    • Å TUSEN TAKK CECILIE!! Det varmer 🙂 Jeg håper at tjenestene mine skal være attraktive nok slik at jeg får litt kunder! Håper også på å utvide tjeneste-tilbudene etter hvert, men et sted må man begynne 🙂 Bounty oppskriften din er forresten NYDELIG!!! 🙂

  2. Vær så god 🙂 🙂 Jeg krysser fingre for at du får mange kunder 🙂 Og takk for kompliment for Bounty-oppskriften. Jeg er veldig fornøyd med den 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.