Stille før stormen

Etter noen etterlengtet rolige dager hjemme, braker det virkelig løs i morgen. Jobb fra 06:00 – 14:00, 4 t. busstur til Vik, fotballkamp, 4 t. busstur hjem. Hjemme sikkert ved midnatt eller senere.. Da er det ekstremt viktig for meg at jeg har planlagte måltidene mine, slik at energien holdes oppe og forblir optimal til fotballkamp. I kveld har jeg gjort ferdig morgendagens måltider (unntatt frokost – som blir en deilig smoothie!!)

Det jeg hadde av salat (ruccola og paprika), revet ost, rømme og en kjøttdeigblanding (hjortekjøttdeig, masse krydder, mais, tomat, brokkoli og litt fløte). Dette er altså både lunsj og middag, og kanskje litt til etter kampen?

Får ofte kommentarer når jeg har med matpakke, om hvor svææææært god tid jeg har i hverdagen siden jeg kan lage meg så god lunsj. Det stemmer faktisk ikke. Det handler om prioriteringer!! Alltid! Jeg har riktignok ikke barn (som mange skylder på), men jeg har mer enn nok av andre ting, så jeg mener barn ikke er noen unnskuldning for å ikke lage seg matpakke, eller sunn mat. Faktisk er barn en god grunn til å faktisk gjøre det.. 

Hjortekjøttdeig i matpakken.. I dag lå jeg i hengekøyen min å leste en bok, gjett hvem som kom på besøk da.. (Den var faktisk ganske nært, selv om det ikke ser sånn ut!)

Med meg i treningsbagen blir også denne energiblandingen.. Tørket aprikoser, rosiner, sjokolade, nøtter og mandler… Godt å ha etter fotballkamp, da jeg ofte ikke har noe særlig matlyst etter harde anstrengelser.. 

Ønsker dere en fin fredag 🙂 Snart er det helg (igjen..)!!

216 tanker om “Stille før stormen

 1. Så fin mat du lager deg 🙂

  Jeg lager også masse sunne og gode matpakker, og er en racer på å ha med meg mat – overalt.

  Ofte er det middagsrester, eller jeg kan slenge noe godt sammen mens jeg alikevel lager en middag som kanskje er enkel og det er rom for å slenge sammen noe annet. Lager alltid ekstra salat og da er det lett å ha det til lunsj sammen med noe annet dagen etter 🙂 Jeg har barn, ingen hindring!

  Masse muligheter – med eller uten barn

  • Takk for det 🙂 Du er et fint eksempel på det ja; barn ingen hindring. Du lager jo så mye godt – og frister det med fine bilder på bloggen din! Ser du er fotograf ja!!!

 2. Hei!

  Jeg får den samme reaksjonen på min jobb, «jøss, du må ha god tid!!» hehe som regel rester etter gårsdagen middag eller laget i samme slengen som kvledsmaten 🙂 Lett når man bare har basis ingredienser og prioriterer!

 3. Så enig med deg der! De med barn burde nesten passe ekstra godt på og prioritere kosthold. Det har jo tross alt snakk om hvordan barna prioriterer videre i livet. Det samme gjelder matpakker, det tar ikke lange tiden dersom man setter av noen minutter til å planlegge litt. Det tar like lang tid å lage en lunsj som å gå på butikken i pausen sin f.eks for så å ende opp med noe man helt sikkert ikke trenger, samtidig som man sløser både tid og penger… Du er fornuftig Ann Kristin:-)

 4. 283015 426962I located your weblog site on google and check a couple of of your early posts. Proceed to sustain up the really excellent operate. I just extra up your RSS feed to my MSN News Reader. Seeking for ahead to reading extra from you later on!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.