116 tanker om “Digger sushi

 1. Det gjør jeg også. Jeg spist Sushi 2 dager på rad på samme restaurant 🙂
  Er nesten blitt avhengig…….og syltet ingefær, love it 🙂
  Det ser veldig flott ut det du har laget. Jeg skal prøve meg jeg også, har kjøpt utstyr. (matte og maki)

 2. Hei! 🙂 Kjempeflott blogg!

  Sushi er fantstisk! Skal faktisk på restaurant og spise det med min gode nabo i morgen… 🙂

  Men jeg har et spørsmål:
  Jeg kjenner at jeg ikke fungerer helt fullstendig på stikt lavkarbo. Målet mitt er heller ikke å gå ned i vekt, men leve sunt og spise naturlig mat. Ser at jeg da lett får fordelingen på makronærigsstoffene på ca. 40 E% fett, 30 E% protein og 30 E% karbohydrater. (hadde tidligere fordeling på 40% k, 30 %f og 30%p, men kjenner at mer fett metter mer…)

  Men er dette egentlig SUNT? Blir litt i Fedon Lindbergs gate, men det er jo ikke denne fordelingen han anbefaler, likevel er dette utfallet uansett hvordan jeg vrir og vender på det: poenget er at jeg også trives med dette kostholdet…
  Jeg lurer bare på om det er en ok fordeling på lang sikt.

  Har jo hørt så mye om fett vs, ikke fett…
  Vil også legge til at jeg reduser på karbohydratene fordi jeg har blitt uvell, oppblåst, vekslende løs/hard mage av mye brød.
  Svingende blodsukker og søtsug førte bare til tretthet og etter hvert liten appetitt.

  Håper på svar, gjerne fra flere! 😀

  • Jeg mener at så lenge du spiser karbohydrater, fett og proteiner fra «sikre kilder» dvs. unngår korn, plantefett (unntak: kokos- og olivenolje), soya og for mye sukker, så er dette en helt fint næringsfordeling. Det er mange folkegrupper som har levd lenge med god helse på mye karbohydrater, og det finnes også mange grupper som har levd godt på mye fett. Altså tror jeg ikke at denne fordelingen må være så veldig presis for at man skal kunne leve sunt og ha god helse. Her gjelder det å se på matvarene – altså kildene til de ulike næringsstoffene.
   Dersom du ønsker en vurdering av ditt kosthold kan jeg gjøre dette, ta da kontakt på post@blisunn.no eller se på siden «TJENESTER» øverst på menylinjen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.