Pytt i pannen

Kjetil lagde en nydelig kveldsmat i går. Fikk assosiasjoner til "pytt i pannen" retten som man finner i frysedisken. Bare at denne selvsagt er mye sunnere – OG bedre! 

  • Sopp
  • Kål
  • Poteter
  • Løk
  • Mår pølse

Alt ble kuttet i terninger og stekt i smør (noen store terninger med smør), krydret med salt, pepper, paprika og oregano. Servert med stekt egg, revet ost og litt ketchup! NAM! 🙂

Glemte å ta bilde etter at egget var på plass.. 

163 tanker om “Pytt i pannen

  1. Hallo.
    Du skriver mye om lavkarbo. Hva tror du om lavkarbo for de som satser på utholdenhetsidretter og trener hver dag?

    • Hei Kaja. Er usikker på hva du definerer som lavkarbo, da dette er et veldig diffust begrep. For min del skriver jeg ikke etter noen «lavkarbo prinsipper» om du vil kalle det det. Som du kanskje ser inkluderer jeg både poteter, ris, bær og frukter i mitt kosthold, da jeg mener dette er en god kilde til energi og næringsstoffer for kroppen. Ja, jeg spiser nok mindre karbohydrater enn den generelle befolkningen, da jeg har kuttet ut korn. Jeg tror man trenger karbohydrater dersom man trener mye og driver aktivt med idrett. 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.