Kylling og paprika

Har ikke spist kylling på år og dag, fordi jeg har synest det var litt «kjedelig». Men dette ble nok ukens beste måltid – laget helt på impulser av hva jeg hadde tilgjengelig.

Ingredienser

  • Kyllingfilet
  • Paprika (jeg brukte gul, grøn og rød)
  • Rødløk
  • Smør til steiking
  • Salt og pepper
  • Guacamole av avokado, lime, hvitløk, chili, salt og pepper

Steik paprika, rødløk og kyllingfilet i steikepanna mens du lager guacamolen. Denne bestod av 1,5 avokado, saften av 1 lime, en liten bit chili, to hvitløksfedd, litt salt og pepper. Moses med en stavmikser, så er maten klar 🙂

Se så lekkert, og jeg lover deg at det var godt!! På sånne dager som dette lurer jeg på om jeg skal åpne restaurant..

15 tanker om “Kylling og paprika

  1. Tilbaketråkk: Middagsmeny uke 5 | Blisunn

  2. 14938 528696The planet are really secret by having temperate garden which are generally beautiful, rrncluding a jungle that is definitely definitely profligate featuring so numerous systems by way of example the game courses, golf procedure and in addition private pools. Hotel reviews 651347

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.