Treningsøkt

Akkurat denne treningsformen har jeg savnet. Utrolig hardt, effektivt og det går unna på få minutter. I dag fikk jeg og Kjetil endelig trent sammen igjen. Han har hatt kyssesyken og jeg har hatt trøbbel med et kne – men i dag har vi friskmeldt oss begge. Det blir nok ikke fullt kjør med det samme, men det var godt å kjenne på puls, blodsmak og skjelvende muskler igjen 🙂

Følgende trening ble gjennomført:

600 m. løping

21 – 15 – 9 repetisjoner av:

  • Knebøy
  • Kroppshevinger i ringer
  • Armhevinger

600 m. løping

Treningsstudio i fjøset, bare litt enkelt utstyr, en stoppeklokke og en hund til motivator. Bildene taler for seg selv.

Resultat: Kjetil 12,07 min. Ann Kristin: 12,59 min. 


Deilig frokost etter økten: Pepperbiff med smeltet brie og grønnsaker. Vi drakk også et glass med melk rett etter treningen.

 

 

100 tanker om “Treningsøkt

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.