Fløyelsmyk lunsj

En deilig fløyelsmyk lunsj, med søte og friske smaker. N Y D E L I G !

Jeg brukte en blanding av cottage cheese, tyrkisk yoghurt og krem, med litt sukrin og vaniljepulver. Så hadde jeg varme skogsbær over, varmet i vannbad. Hadde litt sukrin og gelatinpulver i bærene.

Mmmmmmm… 😀 

100 tanker om “Fløyelsmyk lunsj

      • Karbohydartinnholdet er omtrent det samme i vanlig yoghurt naturell så det er stortsett fettinnholdet som skiller disse. Alternativt til tyrkisk yoghurt (som jo koster litt) kan man bruke yoghurt naturell og en ekstra fettkilde, hvis man er opptatt av å få i seg bra med fett.
        Ellers så er jo smak og konsistens på de to typene yoghurt ganske forskjellig, så da tenker jeg at smak og behag får avgjøre hva man velger 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *