Handleliste

Hadde laget en enkel og grei handleliste..

Men kom hjem med en del mer..

2 kg laksefilet, torsk, nakkekoteletter, bacon, kyllingfilet, ytrefilet, kjøttdeig, bringebær, macadamianøtter, kokosmelk, banan, avokado, chili, paprika, vårløk og kiwi. Masse deilig paleo mat 🙂

111 tanker om “Handleliste

  1. Hvordan synes du kvaliteten på eldorado bærene er? Min erfaring er at bærene som selges på Rema 1000 er bedre. Mulig jeg husker feil men tror det er billigere og.

    En annen ting er at jeg foretrekker villaks. Oppdrettslaks har betydelig dårligere omega6:oemga3 profil. Det er riktig nok noen bekymringer knyttet til tungtmetaller og andre miljøgifter fra villaks også, men totalt sett er jeg under den oppfatningen at villaks er et mye bedre produkt. Samtidig er det like billig som oppdrettslaks. Det største problemet er å finne butikker som selger villaks. Her i Trondheim måtte jeg ta kontakt med grossistene som selger villaks for å finne en butikk. Et tips for de som bor i Trondheim er EuroPris Pluss på Tiller.

    • Synest den er heilt grei, men har ikke sammenlignet bærene. Skal gjøre det en dag når jeg har begge 🙂
      Villaks får vi ikke tak i her i området. Burde nok sjekke det ut nærmere å gi butikkene litt press til å ta det inn. Fint tips til de som bor i Trondheim!

  2. Hehe kjenner meg veldig igjen! spesielt når jeg handler på coop (stormarked). Kommer hjem med nesten mer varer enn jeg greier å bære! ^^

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.