Dagens lunsj

Dagens lunsj bestod av 2 smilende egg, 75 g. bacon, 1 grovhakket tomat, guacamole av 1,5 avokado (pluss hvitløk, limesaft, salt og pepper) og blomkålbuketter.

Næringsinnhold i hele lunsjen: 

 • Energi: 768 kcal
 • Karbohydrat: 4 g. (2 E%)
 • Fett: 68 g. (80 E%) Av dette er 19 g. mettet fett, 35 g. enumettet og 9 g. flerumettet
 • Protein: 32 g. (17 E%)

Som dere ser en stor lunsj, som mettet godt. Nå gjenstår det å se hvor lenge den varer.. 🙂

66 tanker om “Dagens lunsj

 1. Denne lunsjen så virkelig god ut. Tror jeg skal prøve ut noen av både frokostene,lunsjene,middagene:)

 2. Hei! Jeg har blitt kjempeinspirert av deg og paleo challengen din, så jeg starta lørdag, er nå på dag 3. Lagde paleoegg med kjøttdeig i går. Lurer på hvor lenge de holder i kjøleskapet? (De er veldig bløtkokte). Funker det å fryse de ned tror du?
  Er skikkelig motivert til å klare 30 dager. Da skal jeg kjøpe meg ny mobil som belønning. (Det er på tide, da min er 6 år gammel!) Jeg har spist lavkarbo i over ett år, så hovedforskjellen for meg er nå å kutte meieriprodukter.

  • Så utrolig hyggelig å høre!!!:) Jeg er ikke sikker på hvor lenge de holder seg i kjøleskapet, de blir som regel borte før jeg rekker å tenke over det (altså dagen etter). Men vil tro de er gode 2-3 dager etter du lager de. Har ikke prøvd å fryse de ned.. Så flott med en belønning om du klarer det – og det tror jeg du gjør. Masse god paleo mat:):)

 3. 177198 162975Write more, thats all I have to say. Literally, it seems as though you relied on the video to make your point. You clearly know what youre talking about, why waste your intelligence on just posting videos to your blog when you could be giving us something enlightening to read? 185820

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.