InBody resultater før og etter paleo challenge

Siden jeg leier en Inbody maskin, har det vært naturlig og interessant å følge resultater fra InBodymålinger gjennom paleo challenge. Vi har gjennomført alle testene på morgonene før matinntak. Jeg og Kjetil har hatt svært ulike resultat, men også ulikt aktivitetsnivå – skriver mer om dette under.

Vårt utgangspunkt

Vi startet ikke paleo challenge for å oppnå vektreduksjon. Jeg har skrevet om mine grunner til å gjennomføre paleo challenge her.  

Inbody før og etter

Kjetil

Kjetil sitt aktivitetsnivå denne perioden har vært svært høyt. Fotball flere ganger i uken, sykkeltrening, skogsarbeid, hagearbeid, sykling til/fra jobb (tilsammen 70 km) og gåturer med meg og hunden. Han har ikke trent styrke – bare utholdenhet/ hurtighet. Kjetil har gått ned MYE i viceralt fett, noe som er svært gledelig. Han har også gått ned i vekt totalt sett. Kjetil var på tur til Italia med kollegaer i denne perioden. Han hadde forberedt seg godt, og bestilt gluten og melkefri mat fra hotellet. Det ble noen utskeielser som ikke er lovlig på paleo challenge eller vanlig i vårt daglige kosthold i tre av dagene han var borte. Jeg er veldig stolt av at han i det hele tatt gjorde en innsats for å spise noe bedre – og jeg skjønner at det er vanskelig å være alene med en paleo challenge på tur i Italia sammen med en stor gjeng kollegaer som ikke skjønner greia med dette opplegget.. Respekt kjære!

Kjetil ønsker å komme med sin erfaring fra paleo challenge, han skrev følgende i en tekstmelding til meg i går «Eg vil skrive eit blogginnlegg om ditta kostholdet her. Sann at folk får informasjon får ein heilt vanleg person, ikke ein ernæringsfysiolog :-)» Så følg med!

Ann Kristin

Mitt aktivitetsnivå har vært middels. Jeg har ikke sprunget eller jogget en eneste gang (pga. kneet), men jeg har gått en del turer, skogsarbeid og hagearbeid, rehabilitering for kneet og styrke for overkropp. Etter å ha sett inn seriøse tiltak for å bli frisk i kneet til sommeren for tre uker siden ser jeg at muskelmassen i beina er på vei tilbake – noe jeg gleder meg veldig over! Men litt skuffende å ikke gå mer opp i muskelmasse. Har gått opp i viceralt fett noe jeg ikke liker.

Vi har spist omtrent den samme maten hver dag, men mengden har selvsagt variert.

273 tanker om “InBody resultater før og etter paleo challenge

  1. Så spennende resultater! 🙂 Hvor stor har endringen vært i forhold til fordelingen mellom proteiner, fett og karbohydrater gjennom paleo challenge, i forhold til en «normal hverdag» ?

      • Hvor nøyaktig er målingene fra InBody Maskinen? Jeg tror man i ihvertfall bør anta 10-20% feil margin.

        Noe som betyr at dine endinger er langt innen for feilmarginen og som igjen betyr at det er langt fra sikkert at du faktisk har gått opp i viceralt fett.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.