Kokoskrem

Å som vi koste oss med kokoskrem med vaniljesmak og bringebær. Nydelig dessert til helgen!! 🙂 

NB! Kokoskremen smaker ikke kokos – ihvertfall ikke mye – men den lages av kokosmelk, derfor navnet.

Kokoskrem

 • Sett en boks kokosmelk i kjøleskapet – helst dagen før.
 • Ta den stive delen av kokosmelken, og pisk den sammen med litt vaniljepulver (eller innholdet i en vaniljestang)
 • Server med bær, smoothie eller nyt den som den er.

Kokoskrem med bringebær.

 Kokoskrem med kakaosmoothie.

101 tanker om “Kokoskrem

 1. Dette må jeg jo prøve! Når jeg ser på bildene dine/deres så ser jeg jo at jeg har vært veldig kjedelig i matveien på paleo-challange! haha, dere er flinke!

  • Til 2 personer bruker jeg 4 rå egg, 1/2 avokado, frossen banan (ca 1 hel), raw kakaopulver, kokosmelk 🙂 Bruker grunnoppskriften som jeg bruker på alle smoothiene mine, men bytter ut melk/fløte med kokosmelk 🙂

  • Eg kjøper kokosmelk der hvor jeg handler til vanlig, dette er både på rema 1000, kiwi og av og til helsekost – den er økologisk og den beste, men også den dyreste. De aller fleste dagligvare butikker har kokosmelk, pass på å velge de helfete variantene og ikke light produktene!

 2. 915107 305990Official NFL jerseys, NHL jerseys, Pro and replica jerseys customized with Any Name / Number in Pro-Stitched Tackle Twill. All NHL teams, full range of styles and apparel. Signed NFL NHL player jerseys and custom team hockey and football uniforms 528483

 3. Tilbaketråkk: My Homepage

 4. 553936 672897Youre so cool! I dont suppose Ive read anything like this before. So good to search out any individual with some original thoughts on this topic. realy thank you for starting this up. this site is 1 thing that

 5. 671073 946046I discovered your weblog web site site on google and appearance some of your early posts. Preserve up the excellent operate. I just extra increase Feed to my MSN News Reader. Seeking for toward reading far a lot more by you later on!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.