Flott bursdagspresang fra ernæringsfysiologen

I denne stund, da dette innlegget publiseres er jeg i Trondheim på ekstraordinært idrettsting. Min kjære samboer har bursdag og jeg får ikke sett han eller vartet han opp slik jeg liker å gjøre for han når det er hans dag..  Men jeg har gjemt en liten overraskelse til han i fryseren, som bøter på min dårlige samvittighet, og som gjør at han kan ha en fin(??) bursdag 🙂

Jepp, det vrenger seg litt i magen når jeg ser dette. Og faktum at dette er alt han får fra meg denne dagen (bortsett fra et hundretals meldinger og tanker via luften) stikker meg i hjertet. Vel, sånn går det når man har mye å henge fingrene i.. (noe jeg er glad for!!)

Grunnen til at jeg publiserer dette er for å vise at ikke alt er på stell her i gården.. Det jeg legger ut er som regel det som jeg mestrer, når jeg er flink osv, men det er ikke alltid jeg følger med på notene selv..

Også: Gratulerer med dagen kjæresten min, kos deg med iskrem (det er krokan!! Favoritten din!) Jeg kommer hjem i natt – men har nok ikke tid til deg før søndagkveld. Tilgi meg, elsker deg!!! 🙂

110 tanker om “Flott bursdagspresang fra ernæringsfysiologen

  1. Så flott, du er flink Ann Kristin. Og Kjetil elsker is 🙂
    Dokke er flinke til å sjå kvarandre og ta vare på kvarandre med kvardags oppmerksomheter. Det er limet i eit forhold.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.