Mine første vibrams

Da har jeg endelig mottatt mine første vibrams sko, og jeg har testet de på en liten tur i skogen. Jeg har den siste tiden gått noen turer helt barføtt, så det var ikke så stor overgang fra fulldempet joggesko til vibrams. Men jeg tenkte jeg skulle dele noen opplevelser fra denne turen med dere:

Det skal sies at jeg ikke forventer at den første turen skal være den beste, det er vel sånn med det meste her i livet at man må venne seg til nye ting, og det gjelder da også nye sko.

Pakken fra barefootshoes.no Vibrams og en energibar som smakte digg etter trening!

Jeg fikk ikke gnagesår!!! Og det er faktisk ganske stort for føttene mine. For hos meg er det nemlig sånn at nye sko er ensbetydende med nye gnagesår. Men ikke med vibrams!

Jeg kjente det var litt uvandt for tærne mine å være sepparert fra hverandre. Jeg har meget spesielle tær – de er korte og krokete, de mangler noen ledd og de kan ikke bøyes uten hjelp fra ytre krefter. De tar bare 1/2 av plassen av det som er ment i disse skoene, sånn sett var nok str. 37 litt for stort, men da jeg prøvde str. 36 var de litt for små frem til «kløftene mellom tærne», så jeg byttet derfor til str 37.

Jeg gikk på en forholdsvis «god skogsvei/sti», her har jeg gått barføtt mange ganger i sommer. Jeg kommer nok til å prøve å gå helt barføtt når det er temperatur og terreng for det, og bruke vibrams når det er litt mer utfordringer og kaldere.

Prøvde så vidt å jogge med de, og det kjennes veldig bra. Det er ikke så godt å jogge helt barføtt etter min mening, så her får vibrams en stor stjerne i margen!

Som sagt var dette bare min første opplevelse med disse skoene, så her kommer det flere oppdateringer etter hvert. Gleder meg til å teste de på en fjelltur i helgen. Litt mer utfordrende terren og litt lengre distanse.

Jeg har kjøpt skoene mine hos barefotshoes.no og jeg har modellen som heter Fivefingers Spyridon Dame

61 tanker om “Mine første vibrams

  1. 544832 967885Hello there, I discovered your weblog by way of Google at exactly the same time as searching for a comparable subject, your web site got here up, it seems to be excellent. I

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.