Dagen før sykkelritt

I morgen skal jeg sykle mitt første ritt for sesongen, skjærgårdsrittet. 65 km fra Bergen sentrum til ytterst i Øygarden. Jeg er kjempe spent siden jeg ikke har trent særlig mye sykkel i år. Noen beskjedne forventninger har jeg likevel:

– Unngå kostebilen (han som plukker opp etternølerene)

– Ikke komme sist i mål (det er flaut!)

– Under 3 timer.

Så får vi se hvor mange av disse som innfris i løpet av morgendagen!

Her er noen sykkelbilder – kanskje kan de gi deg motivasjon til å ta deg en sykkeltur?

I dag gjelder det å fylle på med mye vann og riktig næring. Det blir også tidlig kveld for å sikre nok hvile. Starten går kl 09:45 fra Arenum.

100 tanker om “Dagen før sykkelritt

    • Skal prøve å komme med en oppdatering om eg komme meg i mål, viss det ikkje kjem oppdatering er det et tegn på fiasko! Såg dei søte kyllingane og fine hesten, gleda meg til å kome heim å «skue» 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.