40 min styrke

I går ble sirkeltreningen avlyst, så jeg brukte kvelden med nesa i pensum i stedet. Men ikke noe kjære mor her i gården. Kl 07:30 i dag tidli var det klart for styrkeøkt (må jo ta igjen det tapte da), og etter 40 min rant svetten og musklene skalv. Her er øvelsene og metoden jeg brukte – kanskje litt inspirasjon til deg?

Min styrketrening bestod av 10 øvelser. Jeg gjorde 3 og 3 øvelser «samtidig» slik at treningen ble så effektiv som mulig. Altså ikke noe særlig pause. Dette gjorde også til at jeg holdt pulsen oppe. Til slutt avsluttet jeg med litt ekstra «hardkjør» på magen.

  • Knebøy med 6 kg på skuldrene: 15 rep. x 3
  • Rygghev: 15 rep. x 3
  • Dips: 15 rep x 1, deretter 12 rep med 3 kg på fanget x 2

(Noen bilder fra i dag og noen fra arkivet)

  • Balanserende utfall: 12 rep høyre/ venstre bein x 3
  • Skrå magetrener med ball: 1 min x 3
  • Diagonal: 15 høyre/ venstre x 3

  • «Russer» (Spensthopp – ned på mage): 12 rep x 3
  • Mage (senking av bein mot gulv): 15 rep x 3
  • Armhevinger på tå: 12 rep x 3

  • «The hundred»: 100 små situps

Total tidsbruk: 40 min

Energiforbrent (ca): 300 kcal.

Maksimal hjertefrekvens: 197 viser klokken – dette stemmer ikke, klokken er litt ustabil innimellom.

Gjennomsnittlig hjertefrekvens: 130

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.