Treningsplaner

Nå er jeg på rett spor. Treningen er planlagt for noen uker fremover og jeg er topp motivert. Kroppen kjennes frisk og rask, og målet er som tidligere nevnt birkebeinerrennet 2011. Har utfordret broren min til en aldri så liten søskenduell, så her gjelder det å toppe formen. Noe jeg forøvrig aldri før har gjort.

Tidligere har treningen min blitt formet av lyst og dagsform. Selvsagt har jeg hatt treninger med kvalitet, men jevnt over savner jeg mer av det på hver enkelt økt. Fra i dag av: kvalitet over kvantitet!! Har også fått hjelp av en dyktig langrennstrener, Sjur Ole Svarstad (bror til samboeren min), som har gitt meg mange tips og hjulpet meg med utforming av en liten treningsplan. Denne strekker seg frem til jul ca, da vi forventer at snøen er kommet og vi kan legge planen videre der i fra.

Denne uken er planen å ha en hard treningsuke. Dette fordi jeg i neste uke skal operere mandler, og da etterfølger to uker uten fysisk aktivitet. Her er planen for denne uken:

Mandag: 1 t. utholdende styrketrening. 30 min rolig svømming.

Tirsdag: Økt 1: Barmarkstrening 1 time. (6 x 3 min intervaller i oppoverbakke, 2 min pause, 20 min nedjogging – med staver) Økt 2: Sirkeltrening 1 t. 30 min.

Onsdag: 2 timer rolig langkjøring (I1 – I3)

Torsdag: 1 t. 30 min. spinning

Fredag: 45 min spinning + 30 min styrketrening.

Lørdag: Intervalltrening

Søndag: 2 timer rolig langkjøring (I1 – I3)

Langrennstreneren Sjur Ole!

Fornøyd etter dagens barmarkstrening..

Godt å kunne trene sammen 🙂

264 tanker om “Treningsplaner

  1. Jepp har den i leiren. Fin for intensiv trening dersom man har litt problemer med belastningskader i legger, knær osv. Du kan prøve den en gang du er på besøk:)

  2. Tilbaketråkk: Tre lange | Blisunn

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.