Oppdatering fra treningsfronten

Det har vært lite innlegg om trening i det siste, dette av den enkle grunn at trening har jeg ikke drevet med nå på tre uker (Huff & huff!!!) For tre uker siden opererte jeg mandlene og var totalt utslått i to, den siste uke har vært bedre – god nok til å gjøre daglige gjøremål, vaske litt, lese til eksamen osv, men ikke god nok til å trene ennå.. Da lurer jeg på, er det noen som har tatt mandlene i «voksen alder» som kan fortelle meg hvor lenge dere måtte vente med trening?

For meg snører det seg til i halsen når jeg kommer opp i puls. Har prøvd å gått noen turer, men må holde intensiteten svært lav for å unngå ubehag. Kommer også litt smerter viss jeg prøver meg på litt høyere puls..

Det kribler i armer og ben etter å bevege på kroppen igjen. Jeg har mistet en del muskelmasse på disse ukene, så det blir tungt å begynne igjen – men også veldig veldig deilig! Ligger ikke så bra ann med tanke på forberedelser til birkebeineren og søskenduellen akkurat nå, men kommer sterkere tilbake..

Snøen er kommet – jeg vil ut på ski!!!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.