Vinterlandskap

I dag står eksamen for tur. Klokken 12:30 hopper jeg i det. Føler meg ikke klar, men nå er det ikke noe å gjøre med det. Har allerede hatt min daglige runde bort til hønsene og gitt de mat og hentet egg, 6 egg om dagen – som alltid 🙂 Det er 9 minusgrader ute og jeg pakket meg godt inn i ull, dun og gode vintersko!! Dette er balsam for sjelen..

Vinterlandskap i Stryn. Håper snøen ligger så fint til jul også!! God avkobling for eksamensnervene..

Dagens mellommåltid: Varme epler med kanel og søtning. Servert med vaniljekesam. Deilig nå i høstkulden 🙂

104 tanker om “Vinterlandskap

  1. Herregud så fint dåkke har det, heilt nydelig! Hadde vore deilig om snøen holdt seg tørr og fin heile vinteren, er ikkje fan av slaps! Her i Stavanger e d 5 plussgrader, graset fortsatt grønt, asfalten tørr og himmelen er knallblå – deilig det òg 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.