Nye sider

Se den øverste linjen på bloggen – der finner dere de ulike sidene som finnes på blisunn.no

RESURSER

Resurs siden er ment som en side hvor du kan søke informasjon, ny kunnskap og mer inspirasjon til en sunn livsstil. Jeg vil her legge ut bøker, blogger og andre nettsider som jeg har stor tiltro til. 

Bøker: Jeg kommer til å legge ut en omtale om hver bok etter hvert. Dersom du klikker på bildet av den aktuelle boken kommer du direkte til en bokhandel (Engelske til amazon, Norske til Tanum). Jeg har selv handlet mye hos disse nettbutikkene og har ikke erfart noen problemer med de verken med betaling eller frakt. 

Blogger/Nettsider: De enegelske bloggene er av svært høy kvalitet. Personene bak er av høy utdanning og erfaring. Jeg ser på disse som en svært god kilde til informasjon. 

Jeg vil selvsagt oppdatere siden jevnlig.

SØK

Det er laget en søkefunksjon hvor du kan søke gjennom nøye utvalgte kostholdssider som jeg har stor tillit til. Her vil du unngå "kjøpt og betalte" reklameplasser som oftest tar plassen øverst ved søk på en vanlig søkemotor. Vær obs på at man alltid skal være kritisk til informasjon man finner på internet. Jeg vil anbefale deg å "sjekke" bakgrunnen for personen som uttaler seg. 

Håper du får nytte av de nye sidene og funksjonene du nå finner på blisunn.no

54 tanker om “Nye sider

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.