Hjemmelaget bounty

Inspirert av Superlivsstil ble dette helgens søteste. Innlegget kommer litt sent på grunn av tekniske problemer med bloggen. 

Kokosfyll:

  • 3 ss. kokosolje
  • 3 ss yaconsirup
  • 6 ss kokosmasse (jeg kvernet 3 ss i en kaffekvern)
  • 1 ss lucuma
  • 7 dråper stevia vanilla cream

Kokosoljen skal være myk, men ikke flytende og den skal ikke smeltes. Bland alle ingrediensene godt sammen. Jeg satte de deretter med skjeer på et bakepapir og puttet de i frysen en liten stund. I mellomtiden laget jeg sjokolade.

Har ennå ikke funnet noe skikkelig god oppskrift på sjokolade, så det går på "slumpen" ennå. Jeg bruker kakaofett, litt kokosolje, kakaopulver, lucuma, yaconsirup, palmesukker, vaniljepulver og stevia dråper.

Når sjokoladen var klar dypper jeg kokosmassen i sjokoladen og satte de tilbake på bakepapiret. Avkjøl og dypp gjerne flere ganger om du ønsker et tykkere lag med sjokolade. Jeg dyppet de to ganger – det holdt i massevis!

Litt mye søl med sjokoladen 😉

NAM 😀

109 tanker om “Hjemmelaget bounty

  1. Tilbaketråkk: Ingredienser til SUNN sjokolade | Blisunn

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.