Pølser, blomkålmos og «chips»

Line vekket noen fine barndoms minner da hun serverte en "Go'bit" på bloggen, så i dag ble det middag inspirert av Line! (forøvrig en veldig fin blogg – ta en tur innom!)

Blomkålmos: 

  • Blomkål
  • Litt fløte
  • Et smørstykke
  • Salt

Kok blomkålen mør og sil av vannet. Bruk en potetstapper og mos. Tilsett litt fløte, smør og salt etter smak. 

"Chips":

  • Poteter i strimler
  • Smør til steking
  • Krydder etter ønske

Stek potetene med smør og ønsket krydder. Jeg bruker salt, pepper og paprika.

Pølser:

Snitt pølsene så de ikke sprekker og stek de noen minutter på pannen. Jeg hadde noen grillpølser i frysen, men her finnes det nok noen bedre alternativer. 

49 tanker om “Pølser, blomkålmos og «chips»

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.