Avokado og banan salat

Har tidligere laget avokado og eplesalat. Begge disse er inspirert av Anita.  Jeg likte best den med epler. Ble litt for mye "myke ting"/ klissete med både banan og avokado, friskere med eple! I dag tok jeg skikkelige mål og har regnet ut næringsinnholdet, litt overraskende faktisk!

Ingredienser: 

 • 65 g. Avokado (1/2 stor avokado)
 • 40 g. Banan (1/2 banan)
 • 16 g. Rosiner (en god neve)
 • 18 g. Cashewnøtter
 • 20 g. Valnøtter
 • 1 ss. Hempfrø
 • 1 ts. Kokosmasse
 • 1 ts. Olivenolje
 • Litt sitronsaft

Næringsinnhold:

 • Energi: 519 kcal.
 • Karbohydrater: 27 g. (20 %)
 • Protein: 10 g. (8 %)
 • Fett: 40 g. (70 %)

Kommentar: Overraskende mye energi i "så lite mat". Jeg er spent på hvor lenge denne holder meg mett. Følte meg ikke helt mett når jeg var ferdig heller, men ikke sulten heller, så da får vi bare vente å se.. Energifordelingen er veldig bra. Ved å bytte ut banan med eple blir det noe mindre karbohydrater, men dette utgjør ikke mange gram. Jeg oppdaterer senere. 

Oppdatering: Frokst inntat i 9 tiden. Klokken halv 2 spiste jeg lunsj. I mellomtiden drakk jeg vann, te og en kopp kakaokaffe (kaffe, h-melk, kakao, carob og palmesukker)

104 tanker om “Avokado og banan salat

 1. Tilbaketråkk: Frokost forslag | Blisunn

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.