Da har jeg vært to dager på skei og spist hotellmat begge dagene, og det er faktisk ikke så verst. Spesielt frokosten er jo mitt i blinken for oss som er glad i egg og bacon. Gikk rett forbi brøddisken. Det er helt vilt hvor viktig det er med brød for oss nordmenn. Det er mange som spør meg "skal du ikke ha brød?", med et meget spørrende ansiktsuttrykk. Jeg lurer ikke lenger på om jeg har lyst på brød engang. Det frister ikke i forhold til det andre som er å få. Eggerøre, bacon, ost, salatblad, rømme, spekemat og litt potetsalat var på min tallerken. Hærlig 🙂
Så var det over til de pannekakene som jeg snakket om her en dag. Veldig enkle å lage, bare blande 12 egg og en pakke med fløte. Og så steike de på panne. Du kan tilsette noe krydder, men jeg syns det er like greit å tilsette smak etterpå
På denne pannekaken har eg godt med philadelphia ost type: grillad paprika (veldig god), Vanlig kokt skinke, crispisalat, paprika, agurk og salatkrydder. Kjempegodt. Nå varierer jeg kjøttet hver morgen for å få litt forskjellige smaker. Neste uke tror jeg at jeg skal prøve en helt ny ost 🙂
Så var det middagen idag. Jeg vet det er mange som ikke liker rømmegrøt noe som jeg ikke kan forstå i det hele tatt. Det er jo fantastisk godt. Og her en dag fikk jeg så lyst på det, søkte på internett og fant en blogg som hadde laget det med ekstremt få ingredienser. Jeg tenkte at dette skal jeg også klare.
Fremgangsmåte:
Kok opp et beger seterrømme og 1 dl fløte. Ha i litt salt. La det koke i ca 10 minutter (forsiktig, dette koker over vaaanvittig fort). Så tar du opp i 2 ts med Johannesbrødkjernemel (for et ord). Du må røre en stund før grøten setter seg og får den konsistensen den skal ha. Ha over kanel og litt sukker (dessverre så mistet jeg sukkerskjeen når jeg skulle ha over sukker 🙂 ) og et stort smilende smørøye. Spekemat hører til. Ser det ikke godt ut vel? Dette er nok den letteste matretten jeg kan lage så viss dere har dårlig tid en dag er dette et glimrende alternativ.
Ja da er det helg. Lurer på hva jeg skal finne på i morgen 🙂 Det er bare å følge med. God helg folkens
Håper det er greit at jeg linker til deg 🙂
Kristine: Ja, selvsagt, bare hyggelig det 🙂 Må bare understreke at dette er det min fantastiske Kjetil som har laget – jeg har smakt det tidligere og det er bare SÅ godt! Mmm.. 🙂
Hehe, så enig med det du skrev om brød… Jeg var sist på hotell i oktober, og fikk mange spørsmål om jeg ikke skulle ha brød… Hvem trenger brød til egg, bacon og stekte grønnsaker?
Og for ikke så lenge siden var jeg ute og spiste med kolleger. Jeg bestilte en salat og fikk brød til. Jeg kom ikke engang på å smake på brødet (og det var sånn ordentlig godt brød). En av mine kolleager hadde bestilt noe annet og fikk ikke brød, og hun satt der og savnet brød… hun fikk såklart mitt 😉
Jeg er glad jeg kunne nyte den fantastiske salaten uten brød, og uten å savne det engang! Herlig!!!
Tilbaketråkk: Tirsdag 10. mai | Blisunn
I found myself nodding my noggin all the way through.
No question this is the place to get this info, thanks y’all.
Didn’t know the forum rules allowed such brilliant posts.
I can already tell that’s gonna be super helpful.
Perfect answer! That really gets to the heart of it!
That’s a slick answer to a challenging question
I’ll try to put this to good use immediately.
A good many valuables you’ve given me.
Real brain power on display. Thanks for that answer!
Thanky Thanky for all this good information!
This article achieved exactly what I wanted it to achieve.
I really wish there were more articles like this on the web.
Yours is a clever way of thinking about it.
Thanks guys, I just about lost it looking for this.
A minute saved is a minute earned, and this saved hours!
Mighty useful. Make no mistake, I appreciate it.
Grazi for making it nice and EZ.
That’s what we’ve all been waiting for! Great posting!
Hey, good to find someone who agrees with me. GMTA.
There’s nothing like the relief of finding what you’re looking for.
Super jazzed about getting that know-how.
Ah, i see. Well that’s not too tricky at all!»
This has made my day. I wish all postings were this good.
Thanks for sharing. Always good to find a real expert.
You’ve really captured all the essentials in this subject area, haven’t you?
Free knowledge like this doesn’t just help, it promote democracy. Thank you.
Real brain power on display. Thanks for that answer!
This makes everything so completely painless.
That’s an intelligent answer to a difficult question xxx
Hahahaha. I’m not too bright today. Great post!
AKAIK you’ve got the answer in one!
Umm, are you really just giving this info out for nothing?
Super informative writing; keep it up.
I didn’t know where to find this info then kaboom it was here.
A million thanks for posting this information.
You make things so clear. Thanks for taking the time!
An intelligent answer – no BS – which makes a pleasant change
People normally pay me for this and you are giving it away!
Heckuva good job. I sure appreciate it.
You can always tell an expert! Thanks for contributing.
A million thanks for posting this information.
It was dark when I woke. This is a ray of sunshine.
Well done to think of something like that
I’m not worthy to be in the same forum. ROTFL
I don’t even know what to say, this made things so much easier!
So true. Honesty and everything recognized.
You can always tell an expert! Thanks for contributing.
Stands back from the keyboard in amazement! Thanks!
A pleasingly rational answer. Good to hear from you.
Your posting lays bare the truth
It’s a pleasure to find such rationality in an answer. Welcome to the debate.
That’s a quick-witted answer to a difficult question
You get a lot of respect from me for writing these helpful articles.
That addresses several of my concerns actually.
There’s a secret about your post. ICTYBTIHTKY