Tomatwok med ovnsbakte poteter

Endelig tilbake til "hverdagen" igjen. Det vil si, de to siste dagene har bestått i å flytte på ting, bære kasser, vaske, løfte tungt og fly mellom en hytte og hus – vårt nye hjem 🙂 Vi er nå kommet innom døren, og bokstavligtalt ikke noe lenger. Det blir derfor noen lange kvelder med å få alt på plass slik det skal være.. 

Treningsveilederkurset i Oslo var svært lærerikt, utfordrende og gøy! Moro å møte så mange andre treningsinteresserte og dele erfaringer og tips med hverandre. Nå må jeg lære meg alt om 100 styrkeøvelser til neste samling som er tidlig i mai, så her kan man ikke ligge på latsiden.. (Si i fra om noen i Stryn området ønsker å stille som "prøvekanin", jeg trenger trening på å formulere gode forklaringer/ instrukser og rettleie under utførsele av øvelser!!)

Over til dagens middag: Tomatwok med ovnsbaktepoteter

Ovnsbakte poteter:

 • 2 store poteter
 • 1 liten løk
 • Olivenolje (smør eller kokosolje kan også brukes)
 • Revet ost
 • Purre
 • Salt, pepper og paprika krydder.

Skjær potetene i tynne skiver og legg de i en ildfastform sammen med løkringer. Strø på krydder og litt olivenolje og sett det i ovnen på 220°C i ca 15 min. Ta de ut og strø over purre og ost og stek de videre i ca 15 min til osten er gyllen. Mens potetene steker lager du woken 🙂

Tomatwok med kjøttdeig

 • Kjøttdeig
 • Grønnsaker (gulrot, brokkoli, løk, hvitløk er hva jeg hadde)
 • Hermetiske hakkede tomater
 • Tomatpure
 • Soltørkede tomater

Stek kjøttdeigen først, og legg den til side. Stek grønnsakene til de er gyldne og bland i kjøttdeig, tomater og tomatpure. La det småkoke en liten stund. 

Server gjerne med litt parmesan og rømme. 

6 tanker om “Tomatwok med ovnsbakte poteter

 1. MMMmmm dette ser så utrolig bra ut :))

  Eg kan vere prövekanin 😀 bara sei i fra og eg er klar 😉

  Kjekt å lese bloggen din!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.