Kjære leser

I dag er det bare 4 dager igjen til eksamen i treningsveileder, og jeg må derfor vie all min tid til lesing, trening (som er en del av å lese til eksamen!) og pugging. Her er det MYE som skal kunnes!! De neste dagene kommer jeg derfor til å ta frem gamle innlegg, som jeg mener er verdt å få med seg, samt gi dere anbefalinger til andre blogger/ nettsider som jeg mener er verdt et besøk.

Det er ikke alt som kommer til å bli publisert her – så følg med på facebook siden min også, for oppdateringer og anbefalinger 🙂 (Trykk på LIKER i boksen til høgre)

Frokosten er inntatt og jeg er klar for nok en dag med konsentrasjon og motivasjonen på topp! (Bildet av meg er gammelt, men illustrerer godt hvordan jeg forholder meg til omverdenen om dagen – jeg stenger den ute..)

Ønsker dere en nydelig helg 🙂 

58 tanker om “Kjære leser

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.