Stresset lunsj

I eksamensstresset er det ikke mye rom for dandering av lunsj og lange måltider. Maten inntas gjerne underveis eller med en bok tett under nasetippen. Dette er selvsagt ikke optimalt, så det er godt det ikke er så ofte denne eksamensperioden inntreffer (forhåpentligvis min nest siste!!). Her ser dere en usminket lunsj, som inntas forran PC'en mens jeg leser eller blogger. 

Den grønne koppen: Tyrkisk yoghurt, 1/2 eple og masse kanel. På fatet: Gulrøtter, to typer hvitost og noen biter av rødvin/reinsdyrspølse. 

56 tanker om “Stresset lunsj

  1. Dear Lamb Tang:I agree with you that there are many young generation developers want to do this kind of lifestyle oriented residence project. I will not give up easily. Let’s continue advocate this big terrace living. Who knows, one day we may find an enlightened developer who simply want to make his mark and make a difference in Taiwan’s real estate development.Thank you for letting me that I am not alone.Ping

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.