Ernæringsfysiolog

Det er veldig deilig å si at jeg nå er ferdig utdannet ernæringsfysiolog!!!! Fikk tilbakemelding på bacheloroppgaven i dag, og det gikk akkurat bra nok (for å si det på en diskre måte!) Er ikke spesiellt fornøyd med denne oppgaven, men resten av eksamenene og studiet har gått veldig bra – så jeg føler at jeg har gjort en god innsats gjennom årene, selv om det nå på slutten manglet en del for å beholde snittet.. 

Jeg tenker nå fremover, og ser på alle utfordringene som ligger foran meg. Det kommer til å bli mye jobbing for å få bedriften min på beina. Jeg har mange tanker og en del prosjekter som allerede er satt igang, så gjenstår det å se om det finnes et marked for en ernæringsfysiolog på et lite sted som Stryn. 

Bedriften min heter blisunn, og logoen er laget av Ingvild Taraldset.

Jeg er også utdannet treningsveileder fra idrettshøyskolen i oslo. Dette gikk veldig bra, så jeg håper å få tatt neste kurs til å bli personlig trener allerede til høsten igjen (avhenger litt av økonomi og tid). Det er godt å kunne ha flere ben å stå på, når jeg skal jobbe på et lite sted. Jeg mener også at kosthold og trening henger så nøye sammen at det er viktig å ha kunnskap om begge temaene for å gi en helhetlig livsstilsveiledning. 

Jeg ønsker å tilby kostholdsveiledning via nettsiden min (altså her på blisunn.no), samt treningsveiledning for de som ønsker det. Det vil også bli mulig for folk i området Stryn kommune og omegn å få personlig oppfølging, enten i grupper eller en-til-en. Dersom du har ønsker er det bare å ta kontakt – jeg kan skreddersy et opplegg som passer for deg og dine behov! 

Ernæringsfysiolog og treningsveileder, 

Ann Kristin Grodås. 

Mail: grodaas@blisunn.no

(AAaah.. det klinger godt i mine ører 😉 )

161 tanker om “Ernæringsfysiolog

 1. Gratulerer så masse Ann Kristin 🙂 Om det ikkje er marked for ein ernæringsfysiolog i vesle Stryn, så e det kanskje det på Sotra?!? :)) Håper alt står bra til!

 2. GRATULERER JENTA MI!!
  Du er flink og har jobba hardt og målretta.
  No kan du begynne å realisere ein del av ideane dine 🙂
  LYKKE TIL VIDARE.

 3. Gratulerer så mye! Jeg er sikker på at folk i Stryn vil få stor glede av dine kunnskaper, selv om det nok er tidkrevende å bygge opp en bedrift. Jeg er helt sikker på at du klarer det. Håper du fortsetter å blogge 🙂

  Hilsen Synsegulla

 4. Gratulerer så masse Ann Kristin. Enig med Birthe A. Hører det er mye dårlig kosthold på Sotra, så her trengs det en ernæringsfysiolog!! 😀

 5. Gratulerer så mye!! Kjente jeg ble glad på dine vegne!
  Du inspirerer bare gjennom bloggen din.

  Jeg hadde absolutt ikke hatt noe imot veiledning fra deg 🙂

 6. Gratulerer så mykje med flott logo og forhåpentlegvis ein pangstart til hausten! Vi ønskjer faget til velkommen til Stryn! Dette må gå bra! 🙂

 7. I’m really enjoying the design and layout of your website. It’s a very easy on the eyes which makes it much more enjoyable for me to come here and visit more often. Did you hire out a designer to create your theme? Excellent work!
  louis vuitton handbag buy
  [url=http://carpol.sypsolutions.com/cheap.asp?url=louis-vuitton-handbag-buy-b-2887.html]louis vuitton handbag buy[/url]

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.