Rabarbra

I går fikk vi ånden over oss og plukket inn noen buketter med rabarbra. Jeg har aldri smakt rabarbra suppe før, men smaken av sur rabarbra dyppet i sukker gav meg en sommerlig følelse. Vi fant rabarbrasuppe oppskriften på matprat.no

Rabarbrasuppe

  • 250 g. Rabarbra
  • 1 l. Vann
  • 200 g. Sukker (vi byttet ut halvparten med sukrin)
  • 1,5 ss. Potetmel

Fremgangsmåte.

Kjetil plukket rabarbra og laget rabarbrasuppe! Heldige meg 🙂

Fersk rabarbra dyppet i sukrin – Surt og søtt – MMmmmm 🙂 

Suppen var frisk og søt. Jeg klarte ikke vente til den ble kald så jeg prøvde meg på en varm variant. Det sies at den kalde er ennå bedre med krem, vaniljeis eller bare som en god tørstedrikk. Vi har heldigvis rester i kjøleskapet som jeg skal smake på.. 

111 tanker om “Rabarbra

  1. Konge! Dette passet perfekt. Jeg kjøpte inn rababra i forgårs uten den fjerneste ide om hvordan man tilbereder dem:)

    Håper den neste posten omhandler neper 🙂

    • Så bra:) Prøv med å dyppe de i sukrin – det var veldig god snacks! Neper ja.. skal se om jeg får tak i det her i Stryn.. har min tvil altså! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.