I går fikk vi ånden over oss og plukket inn noen buketter med rabarbra. Jeg har aldri smakt rabarbra suppe før, men smaken av sur rabarbra dyppet i sukker gav meg en sommerlig følelse. Vi fant rabarbrasuppe oppskriften på matprat.no
Rabarbrasuppe
- 250 g. Rabarbra
- 1 l. Vann
- 200 g. Sukker (vi byttet ut halvparten med sukrin)
- 1,5 ss. Potetmel
Kjetil plukket rabarbra og laget rabarbrasuppe! Heldige meg 🙂
Fersk rabarbra dyppet i sukrin – Surt og søtt – MMmmmm 🙂
Suppen var frisk og søt. Jeg klarte ikke vente til den ble kald så jeg prøvde meg på en varm variant. Det sies at den kalde er ennå bedre med krem, vaniljeis eller bare som en god tørstedrikk. Vi har heldigvis rester i kjøleskapet som jeg skal smake på..
Konge! Dette passet perfekt. Jeg kjøpte inn rababra i forgårs uten den fjerneste ide om hvordan man tilbereder dem:)
Håper den neste posten omhandler neper 🙂
Så bra:) Prøv med å dyppe de i sukrin – det var veldig god snacks! Neper ja.. skal se om jeg får tak i det her i Stryn.. har min tvil altså! 🙂
Det så veldig godt ut! har ikke smakt rabarbarasuppe siden jeg var lita jente, bestemor pleide å lage det 🙂
Whoever wrote this, you know how to make a good article.
Finally! This is just what I was looking for.
Your answer was just what I needed. It’s made my day!
Haha. I woke up down today. You’ve cheered me up!
You’re the greatest! JMHO
Hot damn, looking pretty useful buddy.
That insight’s perfect for what I need. Thanks!
That’s an expert answer to an interesting question
Good points all around. Truly appreciated.
That’s an apt answer to an interesting question