Foredraget

For en uke siden (ja, tiden flyr!!) holdt jeg foredrag om kosthold og helse, med tittelen       «HVA HAR MATEN GJORT FOR DEG I DET SISTE». Jeg var over meg av begeistring når det strømte på med folk, og i alt talte jeg 43 personer i salen. Min største frykt var at min samboer og mamma kom til å sitte der alene – men heldigvis hadde jeg nådd ut til flere, og klart å lokket til meg flere enn det 🙂

Det ble for meg en positiv opplevelse. Jeg hadde med meg Sunkost Stryn, Sport 1 Ytre-eide sport og navnsøster Ann Kristin Myklebust på laget. De bidrog alle på hver sin måte – og det var veldig verdifullt for meg!!!

Noen av temaene jeg snakket om var (Noen har jeg skrevet om tidligere på bloggen, mens andre kommer etter hvert!!)

 • Helsetilstand, levealder og livskvalitet i dag og før
 • Evolusjon
 • Toksiner: naturlige giftstoffer
 • Korn
 • Omega-6 rike planteoljer
 • Sukker
 • Soya
 • Hva man bør spise
 • Inspirerende (forhåpentligvis) bilder
 • Vektnedgang
 • 80/20 regelen
 • Oppsummering
 • Spørsmålsrunde


Sunkost hadde med seg litt produkt, kokebøker og deilig te til alle som møtte opp. Kokeboka Fristende lavkarbo er absolutt å anbefale, har sett litt i den flere ganger og fulgt bloggen til forfatteren lenge – den står på min ønskeliste ihvertfall!
En deilig munnfull sjokolade blei servert av Ann Kristin Myklebust. 
Foredraget artet seg bra. Veldig nervøs i starten, følte det skinte godt gjennom stemme og kroppsspråk, men det løsnet etter hvert. Har sett LITT film av foredraget i ettertid – men det er VELDIG rart å se og ikke minst høre seg selv snakke på film.. Usj.. Må vente litt til med å se hele foredraget..
HÅPER FLERE HAR LYST TIL Å HØRE OM KOSTHOLD OG HELSE I FREMTIDEN – JEG TAR GJERNE I MOT OPPDRAG – BÅDE SMÅ OG STORE!!
TA KONTAKT 🙂
grodaas@blisunn.no / 414 57 553

119 tanker om “Foredraget

 1. Kjekt å høyre at oppslutninga var så bra!! Har jo tjuvhøyrt litt på foredraga dine tidlegare, og syns det spennande innholdet og framføringane blir betre for kvar gong!! Stå på vidare, og så håpa eg du lagar litt ekstra heimelaga julegodt til eg kjem heim;-)

 2. Hei Ann Kristin!

  Jeg var der forrige tirsdag og du var SÅ inspirerende og flink!! Skikkelig proft var foredraget og du merket kanskje engasjementet i spørsmålsrunden etterpå? Stå på videre, har på følelsen at det ikke er siste gang vi ser deg som foredragsholder;)

  Smil fra Marthe

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.