Blåmandag INGEN HINDRING!

For dette er den mandagen da jeg kickstarter 2012. Jeg vet jeg er i seneste laget, men har bare ikke kommet igang skikkelig ennå. Men NÅ er jeg klar, og selv om jeg forsov meg i dag, er blitt syk og kan fortsatt ikke løpe ennå (pga et trøblete kne) så er jeg igang! Det blir først og fremst kostholdet som får en real oppussing. Ja, for det trengs her også av og til!

HVA skal jeg gjøre igrunn?

Planlegging: Jeg har handlet inn sunn mat, og planlagt min «matuke».

Personlig utvikling/  mental trening: Jeg har brukt helgen på å finne ut hva jeg vil, og motivert meg. Så har jeg kjøpt en bok jeg skal begynne å lese som heter «Du leder» av Mia Törnblom.

Målsetting: Jeg har satt meg noen mål for denne uken. De er små og konkrete.

 

Har laget hjortekarbonader av hjortekjøtt, krydder og egg. Så har jeg til flere måltid i dag og i morgen.

Hjortekarbonade med tomatpurè og gräddost. Nydelig 🙂

Middagsmeny:

  • Mandag: Laks med grønnsaker og rømme
  • Tirsdag: Hjemmelaget pizza (bunn av egg, revet ost, squash)
  • Onsdag: Torsk med bacon (hjemmelaget bacon av min bestefar!!)
  • Torsdag: Svinestrimler med salat
  • Fredag: Hjemmelaget moussaka
  • Lørdag: Hjemmelaget Sushi og en god salat
  • Søndag: Fårikål

Andre måltider:

Til de andre måltidene gjennom dagen blir det omelett, hjortekarbonader, middagsrester (lager alltid to pizzaer), grønnsaker, frukt og bær.

Trening:

Trening er ikke planlagt for uken, på grunn av sykdom og et trøblete kne. Får behandling for sistnevnte hos fysioterapeut. Håper på et par gode styrkeøkter for overkropp i slutten av uka, når jeg forhåpentligvis føler meg litt mer pigg.

103 tanker om “Blåmandag INGEN HINDRING!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.